ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ

 

Την πρώτη φορά, πριν δύο χρόνια, που ο συνδυασμός μας έγραψε για «έλλειμμα δημοκρατίας» θεωρηθήκαμε αυστηροί. Τώρα που η πολιτική συμπεριφορά του Δήμου έχει επιδεινωθεί, δείχνοντας επιθετικότητα και διάθεση αποκλεισμού όχι μόνο στις παρατάξεις αλλά και στους Συλλόγους, δεν υπάρχει αμφιβολία. Μια διαδρομή που ξεκίνησε με ένα πνεύμα συνεργασίας και μετετράπη σε υβρεολογία, φίμωση, πολιτικοποίηση των ζωών μας, συκοφάντηση και –πρόσφατα- ψευδολογίες δεν τιμά κανέναν. Μαζί με τα σφυριά της αποχέτευσης ο Δήμαρχος φιλοδοξεί να ξεθάψει και τα τσεκούρια του πολέμου, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε.

Κάνουμε δε ξεκάθαρο ότι η δήθεν συνεργασία μας με τη μείζονα αντιπολίτευση περιορίζεται στην κατάθεση κοινών αιτημάτων, ώστε να βρουν θεσμικά το δρόμο τους για συζήτηση  στις δημοτικές συνεδριάσεις. θα είχε μάλιστα αποφευχθεί εάν δεν είχαν καταχωνιαστεί στα συρτάρια του Δήμου τα πολλαπλά αιτήματα του συνδυασμού «Μένουμε Αντίπαρο» για ζητήματα που άπτονται του γενικού συμφέροντος και της βελτίωσης της καθημερινότητάς μας.

Η ανακοίνωση του Δήμου, ατυχής έμπνευση κάποιου ευφάνταστου κειμενογράφου, ανακάλυψε τους αρχιτέκτονες της καταστροφής στο πρόσωπό μας. Η υπερβολή όμως απέχει λίγο από τη χυδαιότητα. Καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις δημόσιες διατυπώσεις μας στην κρίσιμη περίοδο που έρχεται. 

cropped-header-mea2
Εκ του συνδυασμού «Μένουμε Αντίπαρο»

This entry was posted in δελτια τυπου. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s