ΟΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ

Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά μεγάλωσα στον Καναδά. Αφού αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο με πρώτο πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες, άφησα τον Καναδά για την Αγγλία, όπου σπούδασα και απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο Master’s στις Πολιτικές Επιστήμες. Στη συνέχεια, επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου ζω μόνιμα εδώ και 20 περίπου χρόνια. Είμαι επαγγελματίας μεταφραστής και καθηγητής Αγγλικών. Έχω εργαστεί επίσης ως δημοσιογράφος, συντάκτης ύλης και υποδιευθυντής σε καθημερινή εφημερίδα, και ως υπάλληλος στο ΚΕΠ Αντιπάρου. Πριν λίγα χρόνια απέκτησα δεύτερο Master’s –στη Μετάφραση- και συνεχίζω τις σπουδές μου ως υποψήφιος διδάκτορας στις Νεοελληνικές Σπουδές, έχοντας λάβει υποτροφία. Το 1998, η σύζυγός μου και εγώ εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Αντίπαρο. Έχουμε δύο παιδιά, τα οποία είναι μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο της Αντιπάρου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΟΤΟΥ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σαν παιδί πέρασα όλες μου τις διακοπές στην Αντίπαρο, καθώς ο πατέρας μου καταγόταν από το νησί. Στη συνέχεια, επί σειρά ετών δούλεψα σε τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, όπου περνούσα τους έξι μήνες του χρόνου. Μαζί με τον σύζυγό μου, εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Αντίπαρο το 1998. Είμαι απόφοιτος λυκείου, και κατέχω  πτυχίο FCE (lower) στην Αγγλική γλώσσα. Από το 2004 είμαι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στο νησί. Έχω δύο παιδιά, τα οποία είναι μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο της Αντιπάρου. Η επιθυμία μου είναι να παραδώσουμε σε όλα τα παιδιά της Αντιπάρου ένα νησί ακόμα ομορφότερο από εκείνο που κληρονομήσαμε, γνωρίσαμε και αγαπήσαμε εμείς.

ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα αγοράκι 3 μηνών. Η σχέση μου με την Αντίπαρο αρχίζει το 1978 στις πρώτες μου καλοκαιρινές διακοπές στον Άγιο Γεώργιο, χάρη στον παππού μου, το Λεωνίδα Κάλφογλου. Ως πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Χρυσοχόων και Ωρολογοποιών Αθηνών, δημιούργησε τον Οικισμό του Αγίου Γεωργίου, ξεκινώντας την προσπάθεια αυτή από το 1965. Από το 1981, το έτος που ολοκληρώθηκε και το σπίτι μας, επισκέπτομαι την Αντίπαρο κάθε καλοκαίρι. Έχω σπουδάσει Διεθνές Τουριστικό και Ξενοδοχειακό Μάνατζμεντ, στο Κολλέγιο IHTTI της Ελβετίας και Bachelor of Arts στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth στην Αγγλία. Η προϋπηρεσία μου είναι σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Συνεχίζω – και χαίρομαι πολύ γι’αυτό – την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση  «Ωλίαρος», στον Άγιο Γεώργιο. Μιλάω τρείς (3) ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Έχοντας ταξιδέψει σε πολλούς προορισμούς της Ευρώπης και λίγους της Αφρικής και Ασίας, έχω έρθει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω, γιατί στην Αντίπαρο, θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τον τουρισμό –τόσα χρόνια- και την τουριστική ανάπτυξη τόσο ερασιτεχνικά. Θα ήθελα η Αντίπαρος να έχει μιας ήπιας μορφής «υπεύθυνη» ανάπτυξη και να είναι τόπος που να μπορεί ο κόσμος να αναζητήσει να ζήσει όλο το χρόνο.

ΚΑΜΠΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Γεννήθηκα στο Βαρθολομιό του νομού Ηλείας. Μένω μόνιμα στην Αντίπαρο με τη σύζυγο μου Άννα Τριανταφύλλου  από το 1983. Έχω δύο παιδιά. Είμαι ενεργό μέλος στα κοινά του νησιού. Έχω διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος για μια τετραετία στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αντιπάρου. Επίσης ήμουν και ταμίας στο Σύλλογο Επαγγελματιών επί σειρά ετών. Διατηρώ επιχειρήσεις στο νησί από το 1983.

ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1961. Γονείς μου ο Αγαπητός Καστανιάς και η Ζαμπιώ Βούσουλα κόρη του παπά-Μιχάλη του Βούσουλα, από την οποία  αντλώ και την Αντιπαριώτικη καταγωγή μου. Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και σήμερα διατηρώ δικό μου Φοροτεχνικό – Λογιστικό Γραφείο στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά, έχω δε φροντίσει να μεταδώσω την αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου σε όλα τα μέλη της οικογενείας μου. Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Αντιπαριωτών και Φίλων της Αντιπάρου, υπηρετώντας τους σκοπούς του συλλόγου μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο και από οποιαδήποτε θέση μου έχει ζητηθεί. Η ενασχόληση μου αυτή με τον σύλλογο, μου έχει επιτρέψει να έχω και γνώση και άποψη για όλα τα δρώμενα και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού μας αλλά και όσοι περνούν μικρότερα διαστήματα διαμονής εδώ.

IΣABEΛΛA ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΕΚΗ

Γεννήθηκα  στην  Αθήνα το 1970, όπου και ολοκλήρωσα της σπουδές μου. Εργάζομαι ως καθηγήτρια γαλλικών. Η γνωριμία και επαφή μου με την Αντίπαρο ξεκινάει ήδη από τις δεκαετίες ’70 και ‘80 για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. Μένω στο νησί τα τελευταία 8 χρόνια ως μόνιμη κάτοικος με τον Ιρλανδό  σύζυγο μου. Έxω δύο παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο αντίστοιχα και είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Σ` αυτές τις δημοτικές εκλογές, επιλέγω για πρώτη φορά να τεθώ και από την άλλη  πλευρά της κάλπης, εξαιτίας του αδιεξόδου των πολιτικών πρακτικών στον τόπο μας και προσβλέπω σε μια άλλη λογική και νοοτροπία, που θα οδηγήσει στην ουσιαστική ανάπτυξη του νησιού μας.

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η καταγωγή μου είναι από την Αντίπαρο, όπου και παραθέριζα  στο νησί. Το 2004 αποφασίσαμε από κοινού με το σύζυγο μου να μείνουμε στην Αντίπαρο, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για μας και την οικογένεια μας. Έχουμε δύο παιδιά, που είναι μαθητές στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείου Αντιπάρου. Έχω διατελέσει ταμίας για δύο χρόνια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου. Είμαι απόφοιτος λυκείου και έχω πτυχίο από το κολλέγιο St.George στο τμήμα δημόσιες σχέσεις και marketing.  Από το 1993 διατηρώ επιχείρηση στο νησί την οποία επέκτεινα με ένα ακόμη κατάστημα το 2007. Αν έχω μετανιώσει για κάτι από τη στιγμή που ήρθα στο νησί, είναι που δεν το έκανα νωρίτερα.

ΛΟΥΦΑ ΜΑΡΑ

Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1972. Τρία χρόνια αργότερα μετακόμισα με την οικογένειά μου στην Αθήνα όπου και έμεινα έως το 2005, όταν και αποφασίσαμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να ζήσουμε στην Αντίπαρο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού 7 ετών. Σπούδασα στο Αμερικάνικο κολλέγιο Deree από το οποίο αποφοίτησα με Βachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο management. Ταυτόχρονα, έλαβα τα πτυχία αγγλικής ( Proficiency in English) και γερμανικής γλώσσας (Zertifikat Deutsch). Για τα επόμενα τρία χρόνια εργάστηκα σε ναυτιλιακό γραφείο, όταν και αποφάσισα να ολοκληρώσω τις μουσικές μου σπουδές και να πάρω το πτυχίο πιάνου. Παράλληλα, παρακολούθησα το ετήσιο σεμινάριο της σχολής Μωραΐτη με θέμα «Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά πρoσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με το σύστημα Οrff».  Έκτοτε, έχω αφοσιωθεί στη μουσική εκπαίδευση, διδάσκοντας σε ωδεία, σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Τα τρία τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός σε Δημοτικά σχολεία της Πάρου καθώς επίσης και στο δημοτικό της Αντιπάρου, ενώ παράλληλα έχω εφαρμόσει -άνευ οικονομικών απολαβών- το πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής ¨Μουσικοχώρα¨ στο νηπιαγωγείο της Αντιπάρου, το οποίο αποσκοπεί σε μία ευχάριστη και δημιουργική πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της μουσικής για τα παιδιά του νησιού. Από πέρυσι είμαι γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αντιπάρου. Επιθυμώ, με όποιο τρόπο μπορώ, να προσφέρω στον τόπο που ζούμε, ανταποδίδοντας έστω ένα μικρό μέρος απ’ όσα μας έχει προσφέρει η Αντίπαρος.

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971. Είμαι απόφοιτος του Λεόντειου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος διπλωμάτων σε τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά). Η πρώτη μου επαφή με το νησί ήταν το 1993 όταν και ήρθα πρώτη φορά διακοπές. Ένιωσα αμέσως όμως ότι η Αντίπαρος θα ήταν για μένα κάτι παραπάνω από ένας απλός τόπος διακοπών. ‘Έτσι το 2000 επαναλειτούργησα με επιτυχία τον θερινό κινηματογράφο, ένας χώρος ο οποίος γρήγορα εξελίχθηκε σε πολιτιστικό πυρήνα του νησιού, καθώς εκτός από τις κινηματογραφικές προβολές λαμβάνουν χώρο σε αυτό εκθέσεις, αφιερώματα, συναυλίες καθώς και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Από το 2004 διατηρώ και εμπορικό κατάστημα στο κεντρικό μας δρόμο. Έχω διατελέσει αντιπρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Ελληνικής Εταιρίας για τη προστασία του Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς  και είμαι μέλος του Ναυτικού Ομίλου.

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Γεννήθηκα το 1971 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησα το 1996, έχοντας διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών.  Υπηρέτησα σαν αγροτικός ιατρός στο Ιατρείο Αντιπάρου το 1996 και 1997. Μετά τη στρατιωτική μου θητεία, ειδικεύθηκα για τέσσερα έτη (1999-2003) στη Γενική Ιατρική στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έχοντας στο ενεργητικό μου πλούσιο βιογραφικό υλικό με αρκετές ελληνικές και ξένες δημοσιεύσεις και εργασίες ή ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια. Με τη λήψη του τίτλου ειδικότητας κατέλαβα τη θέση του επιμελητή Β’ στο Πολυδύναμο Αντιπάρου, προτιμώντας την από άλλες θέσεις με υψηλότερο βαθμό, γόητρο και οικονομικές απολαβές. Επέλεξα λοιπόν συνειδητά την Αντίπαρο ως τόπο και βρίσκομαι ως μόνιμος ιατρός εδώ και 6μιση έτη. Πρόσφατα απέκτησα εξειδικευμένες γνώσεις στη διαβητολογία, τις οποίες και παρέχω ήδη στον τοπικό πληθυσμό. Τα τελευταία χρόνια διατέλεσα Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας για δύο έτη, με ποικίλο πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και ακτιβιστικό έργο, καθώς και μέλος του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου. Κατέχω δίπλωμα Proficiency στα Αγγλικά και Grundstuffe/Zertifikat στα Γερμανικά. Γράφω και παίζω μουσική, έχοντας συμμετάσχει και σε φιλανθρωπικού τύπου εκδηλώσεις σε Πάρο και Αντίπαρο. Μαζί με άλλους τρεις αθλητές εκπροσωπούμε και φέτος την Αντίπαρο στον εορταστικό κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975. Έχω ένα γιο 7 ετών που παρακολουθεί τα μαθήματα της Β τάξης του δημοτικού σχολείου, ενώ συμμετέχει στις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου. Είμαι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσα την τελευταία ακαδημαϊκή περίοδο των σπουδών μου στο πανεπιστήμιο Louis Pasteur II στο Στρασβούργο της Γαλλίας, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών «Erasmus». Κατέχω το Proficiency in English, μιλάω λίγα γαλλικά και παρακολουθώ μαθήματα ιταλικών. Έχω συμμετάσχει στον κύκλο εργασιών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΚΕ.ΚΙ.ΠΡΟ (κέντρο κινητικότητας και προσανατολισμού για άτομα με προβλήματα όρασης). Από νεαρή ηλικία και έως την αποφοίτησή μου, την καλοκαιρινή περίοδο, εργαζόμουν σε τουριστικό εμπορικό κατάστημα που διατηρεί η μητέρα μου στην περιοχή του Πλαταμώνα. Κατόπιν, εργάστηκα επί τέσσερα περίπου χρόνια ως επιστημονικός συνεργάτης στη φαρμακευτική εταιρία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ- ΛΙΛΛΥ.
Το 2005 αποφασίσαμε να φύγουμε από την Αθήνα σε αναζήτηση ενός καλύτερου και περισσότερο ποιοτικού τρόπου ζωής και επιλέξαμε να ζήσουμε στην Αντίπαρο. Έκτοτε διατηρώ φαρμακείο στο νησί. Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν έξι χρόνια διαμονής στην Αντίπαρο επιθυμία μου είναι να συμβάλλω με κάθε δυνατό τρόπο στην ειλικρινή προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους μας για την ευημερία του τόπου που διαλέξαμε να ζήσουμε.

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Πέτυχα την εισαγωγή μου στη νομική σχολή του δημοκρίτειου πανεπιστήμιου Θράκης (Κομοτηνή) από την οποία αποφοίτησα το 2004. Έχοντας εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις το 2004 ,συνέχισα τη διετία 2005-2006 με την πρακτική άσκηση στην γενική δικηγορία σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Παράλληλα με τις σπουδές ασχολήθηκα συστηματικά με την εκμάθηση ξένων γλωσσών (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά). Έχοντας αποφασίσει την εγκατάσταση μου στην Αντίπαρο (από την οποία, όπως και το όνομα μου προδίδει, κατάγομαι) προχώρησα στα τέλη του 2006 στην εγγραφή μου στον δικηγορικό σύλλογο Σύρου και το 2007 μετακόμισα μόνιμα στην Αντίπαρο, όπου και άνοιξα δικηγορικό γραφείο (το πρώτο στα χρονικά του νησιού). Στην απόφαση μου αυτή συνέβαλαν η επιθυμία μου για ένα ποιοτικότερο τρόπο ζωής καθώς και η αναζήτηση καλύτερων επαγγελματικών συνθηκών. Η Αντίπαρος δεν με απογοήτευσε και το επόμενο βήμα είναι η ενασχόληση με τα κοινά, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στην Αντίπαρο, απ’ όπου και κατάγομαι. Αποφοίτησα από το Λύκειο Πάρου και φοίτησα σε ΙΕΚ ψυκτικών. Επέστρεψα και ζω μόνιμα στην Αντίπαρο, δραστηριοποιούμενος στον τομέα των βαφών και ελαιοχρωματισμών. Είμαι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου και έχω γυρίσει το νησί σπιθαμή προς σπιθαμή πάμπολλες φορές. Έχω λάβει μέρος σε εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις (μονοπάτια, καθαρισμοί παραλιών). Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα οι δημότες να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί.

ΦΙΛΟΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αντίπαρο. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά εκ των οποίων το ένα μαθητής λυκείου. Αφού τελείωσα το λύκειο στην Πάρο γράφτηκα στην Σιβιτανίδειο Σχολή τεχνών και επαγγελμάτων από όπου τελείωσα το τμήμα ψυκτικών. Έζησα με την οικογένεια μου κάποια διαστήματα στην Νορβηγία από όπου κατάγεται η σύζυγος μου, δουλεύοντας σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο κάνοντας προπόνηση στα παιδιά μαθαίνοντας παράλληλα την Νορβηγική γλώσσα.
Πλέον ζούμε μόνιμα στην Αντίπαρο, είμαι ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου «Κοράλι»  και παράλληλα με την σύζυγο μου διατηρούμε από το 2003 κατάστημα με είδη διακόσμησης. Όπως οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι του νησιού, θα ήθελα μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας με έμφαση στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Μπραμ βαν Σπρόνσεν

Γεννήθηκα στην Ολλανδία, και μεγάλωσα στη Χάγη. Από την ημέρα που είπα τις πρώτες μου λέξεις, ήξερα κιόλας ότι αυτό που θα ήθελα να γίνω σα μεγάλωνα ήταν ναυτικός. Επομένως, μετά το λύκειο, σπούδασα σε ναυτικό κολέγιο. Αφού αποφοίτησα, δούλεψα σε δύο μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες – τις Shell Tankers και Royal Interocean Lines. Όταν επέστρεψα στην Ολλανδία το 1975, ξεκίνησα δική μου επιχείρηση (επισκευές κότερων) με τον έναν αδελφό μου, και δουλέψαμε μαζί πέντε χρόνια. Τα τρία τελευταία καλοκαίρια (1978-1980), παράλληλα με την επιχείρησή μας, είχα και σχολή ιστιοσανίδας. Όμως μου είχε λείψει τρομερά η θάλασσα, και έτσι μπάρκαρα ξανά και έπιασα δουλειά σε μία παράκτια κατασκευαστική εταιρία, όπου τελικά εργάστηκα 25 χρόνια, ώσπου συνταξιοδοτήθηκα το 2005. Η πρώτη μου γνωριμία με την Αντίπαρο ήταν το 1978 ως τουρίστας -μια πολύ θετική και συναρπαστική εμπειρία για μένα. Από το 1980 έγινα πολύ τακτικός επισκέπτης, αγοράζοντας λίγο αργότερα οικόπεδο στο νησί και χτίζοντας σπίτι το 1995. Μετακόμισα στην Αντίπαρο έξι χρόνια αργότερα, το 2001, και έκτοτε είμαι μόνιμος κάτοικος του νησιού. Σπάνια φεύγω από τότε που βγήκα στην σύνταξη. Το 2006, πραγματοποίησα όνειρό μου, υιοθετώντας το πρώτο μου αδέσποτο σκυλί, και έχουν ακολουθήσει ακόμα έξι από τότε. Η ενασχόλησή μου με τα αδέσποτα σκυλιά με έφερε σε επαφή με τον PAWS (Σύλλογο Προστασίας Ζώων Πάρου), και αυτή τη στιγμή είμαι και αντιπρόεδρός του. Η εμπειρία μου με τα αδέσποτα είναι ένας από τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση να προσπαθήσω να συμμετάσχω πιο ενεργά στα κοινά του νησιού. ‘Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας στον τομέα της προστασίας των ζώων, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε με την συμμετοχή και τη βοήθεια όλων. Ελπίζω να περάσω πολλά χρόνια ακόμα στο νησί, καθώς θεωρώ την Αντίπαρο σπίτι μου. Κάποιος κάποτε είπε ότι ζεις εκεί που θέλεις να πεθάνεις. Κι εγώ θα ήθελα να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου στην Αντίπαρο.

1 Responses to ΟΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

  1. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΘΩΜΑΔΑΚΗ λέει:

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Σχολιάστε